Advies

Interieuradvies aan huis Flevoland

Met plaatsen al Almere, Lelystad, Dronten en Zeewolde is Flevoland een geweldige regio om te wonen. Nieuwbouwprojecten worden ontwikkelt en bestaande woningen goed verkocht. Of je nu een nieuwbouw woning koopt of je gaat je bestaande woning verbouwen voor veel mensen blijft het lastig de juiste keuzes te maken binnen het interieur. Een Interieurarchitect van de Inspiration Tour helpt je hierbij en kijkt met je mee binnen de juiste indelingen van de woning, een goed kleur of productadvies of bij het maken van de juiste keuzes met betrekking tot de keuken of badkamer.

Inspiration Tour helpt iedereen!

Het interieuradvies aan huis is een creatieve ervaring die je op weg helpt om de juiste producten te kiezen en technische ondersteuning te bieden gekoppeld aan een woonretailer bij je in de regio.

Advies Impressies

Gratis interieuradvies
Boeken
Interieuradvies
Boeken
Keukenadvies
Boeken
Lichtadvies
Boeken
Kleuradvies
Boeken
Maatwerkadvies
Boeken
Raamadvies
Boeken
Vloeradvies
Boeken
Virtual reality interieuradvies
Boeken
Nieuwbouwadvies
Boeken
Aannemeradvies
Boeken
Verfmerk
Boeken
INTERIEUR TEKEN
INTERIEUR TEKEN cursus

In deze intensieve Inspiration Tour tekencursus zal je deelnemen aan een uitdagende, creatieve ervaring die enerzijds een flinke inspanning en discipline van je vergt en anderzijds grote voldoening oplevert. Je leert immers tekenen net als wij tijdens de Inspiration Tour dagen.

Pluim
Pluim inwisselen

Ga je je nieuwe woning inrichten of wil je je huidige interieur veranderen? Ben je op zoek naar een creatief interieurconcept dat aansluit bij de laatse trends en in harmonie is met je per- soonlijke smaak?

INSPIRATION TOUR SERVICE AAN HUIS

Wanneer het je niet lukt om naar één van de locaties te komen biedt de Inspiration Tour de nieuwe service “interieuradvies aan huis”

VOOR DE WOONRETAILER

Ben je direct of indirect betrokken binnen de woonbranche, heb je een passie voor interieur of is een innovatief concept echt nodig? Verras dan je relaties met de wooninspiratie van topstylisten en interieurarchitecten. Met de Inspiration Tour bij je op locatie ervaren je relaties een unieke service waarmee je je in de kijker speelt.