Aannemeradvies

AannemerAdvies

We dromen allemaal van het bouwen van een droomhuis of het laten verbouwen om de woning naar de wensen van deze tijd vorm te geven. Een mooie uitbouw/ stalen serre, nieuwe keuken, extra kamers op zolder, uitbouw of een algehele renovatie. 

Allemaal prachtige wensen, helaas merken wij dat een goede begeleiding vaak nodig is. je weet niet waar je moet starten, hebt geen idee welke kosten het met zich meebrengt of wat er bij een dergelijke verbouwing komt kijken. Daarnaast zijn er tal van aannemers en vakmensen die zich presenteren op de markt. Wie is betrouwbaar, wie levert volgens afspraak en wie levert daadwerkelijk kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Inspiration Tour heeft jarenlange ervaringen met verbouwingen voor zowel particulieren als voor bedrijven. Wij weten als geen ander hoe een idee vormgegeven kan worden en hoe de beste partijen samengebracht kunnen worden om je wensen te realiseren. Door het proces goed te begeleiden met oog voor kosten, tijd en kwaliteit zorgen we ervoor dat je goedkoper uit bent. 

Aannemeradvies

In een rustige sfeer werd een goed beeld geschetst van een aantal mogelijkheden, inclusief voorbeelden. Fijn om het pakket mee te krijgen, zodat je thuis in de eigen omgeving het geheel nog eens kan bekijken. Heel leuke ervaring!

Geadviseerd bij Van der Laan Stoffeerders

- Maniek Boon Assendelft

Zeer verrassend. Iets wat je zelf niet kan bedenken wordt gevisualiseerd.

Geadviseerd bij De Korte Woonsfeer Laren

- Anje Dragt Laren

Het is bijzonder inspirerend, de topstylist kijkt heel anders naar de ruimte.
Zij kan dat goed visualiseren middels een 3D tekening en het leuke is dat je deze ook meekrijgt met wat stalen zodat je er thuis op voort kan borduren.

Geadviseerd bij Berg & Berg Driebergen

- Yvonne Poot Driebergen