Horeca advies

Horeca advies
horecaAdvies

Nieuwe concepten bedenken voor restaurants, cafe’s en bedrijfsrestaurants dat is waar we goed in zijn. Ons hart gaat sneller kloppen bij innovatieve ideeën, dit kan door een re-styling van de ruimte met bestaand meubilair. Met verschillende interieur folie’s creëer je bijvoorbeeld al een totaal nieuwe inrichting, het hoeft dan ook niet altijd een hele verbouwing te zijn. We kunnen voor ieder budget wel een leuk ontwerp maken! We starten bij de routing, het kleurenplan, verlichting, de juist vloer, akoestische elementen. Kortom alles komt aan bod! Nieuwsgierig wat we voor elkaar kunnen betekenen , tijdens een gratis inspiratiesessie zetten we graag al je wensen op een rij.

In een rustige sfeer werd een goed beeld geschetst van een aantal mogelijkheden, inclusief voorbeelden. Fijn om het pakket mee te krijgen, zodat je thuis in de eigen omgeving het geheel nog eens kan bekijken. Heel leuke ervaring!

Geadviseerd bij Van der Laan Stoffeerders

- Maniek Boon Assendelft

Zeer verrassend. Iets wat je zelf niet kan bedenken wordt gevisualiseerd.

Geadviseerd bij De Korte Woonsfeer Laren

- Anje Dragt Laren

Het is bijzonder inspirerend, de topstylist kijkt heel anders naar de ruimte.
Zij kan dat goed visualiseren middels een 3D tekening en het leuke is dat je deze ook meekrijgt met wat stalen zodat je er thuis op voort kan borduren.

Geadviseerd bij Berg & Berg Driebergen

- Yvonne Poot Driebergen