Vadain

Liefde voor je raam

Ben je op zoek naar sfeervolle raambekleding? Dan ben je bij Vadain aan het juiste adres. Als specialist in zachte raamdecoratie maakt deze gordijnleverancier de allermooiste gordijnen en vouwgordijnen helemaal op maat én naar wens!

Gordijnen zorgen voor meer privacy en verhinderen dat er teveel licht naar binnen schijnt. Daarnaast verbeteren gordijnen de akoestiek in huis en isoleren ze de ruimte. Maar het belangrijkst is dat (vouw)gordijnen karakter geven aan je interieur. Heb je een moderne of klassieke woonstijl? Houd je van zachte tinten of juist van een bruisend kleurenpalet? Vadain heeft altijd een gordijnstof die bij je past.
De stylisten van Inspiration Tour laten graag zien welke stoffen, kleuren en dessins jouw interieur onderstrepen en versterken.

Bonnie Prins- Faber Vadain

“Onze inkopers reizen de hele wereld af om nieuwe interieurtrends te beleven en de mooiste stoffen te vinden en in te kopen. Op deze manier stellen we elk jaar onze collectie samen en krijgt onze klant altijd het nieuwste en mooiste aanbod. Gordijnen koop je niet elke dag en daarom is advies bij aankoop heel belangrijk. De stylisten van Inspiration Tour matchen onze gordijnen perfect met de interieurs van consumenten!”

 

Bonnie Prins- Faber
Marketing Vadain