Nieuwbouw advies

Nieuwbouw advies
NieuwbouwAdvies

Interieurontwerpen maken voor nieuwbouw projecten daar ligt onze kracht, hoe maak je van een kale betonnen ruimte een werkplek die voelt als een jas en waarbij je je thuis voelt. De Inspiration Tour adviseert je over de indeling, de mogelijkheden tot meerwerk, technische en praktische haalbaarheid binnen de bouw, maakt een plan van aanpak en zorgt er voor dat er voldoende kastruimte en goede werkbare verlichting aanwezig is. De keuze voor materialen, armaturen voor verlichting overzicht van schakelaars en stopcontacten, goede akoestische ondersteuning we slaan geen aspect over. Het interieurontwerp wordt een geheel en we letten erop dat de werkplekken ergonomisch, duurzaam en uniek zijn waarbij de huisstijl niet uit het oog wordt verloren.

Van elk project onderzoeken we texturen, vormentaal, kleur, composities, architectonische elementen, een eventuele geschiedenis en de atmosfeer. Deze vertalen we door binnen de ruimtes, met op maat gemaakte meubels en objecten. Waarbij we het geheel niet uit het oog verliezen en er ruimte blijft is voor een persoonlijk karakter.

In een rustige sfeer werd een goed beeld geschetst van een aantal mogelijkheden, inclusief voorbeelden. Fijn om het pakket mee te krijgen, zodat je thuis in de eigen omgeving het geheel nog eens kan bekijken. Heel leuke ervaring!

Geadviseerd bij Van der Laan Stoffeerders

- Maniek Boon Assendelft

Zeer verrassend. Iets wat je zelf niet kan bedenken wordt gevisualiseerd.

Geadviseerd bij De Korte Woonsfeer Laren

- Anje Dragt Laren

Het is bijzonder inspirerend, de topstylist kijkt heel anders naar de ruimte.
Zij kan dat goed visualiseren middels een 3D tekening en het leuke is dat je deze ook meekrijgt met wat stalen zodat je er thuis op voort kan borduren.

Geadviseerd bij Berg & Berg Driebergen

- Yvonne Poot Driebergen