Woonretailer

De Inspiration Tour is er voor iedereen met de juiste kijk op wonen. Ben je direct of indirect betrokken binnen de woonbranche, heb je een passie voor interieur of is een innovatief concept echt nodig? Verras dan je relaties met de wooninspiratie van topstylisten en interieurarchitecten. Met de Inspiration Tour bij je op locatie ervaren je relaties een unieke service waarmee je je in de kijker speelt.

INTERIEURADVIES
op locatie

Stimuleer de verkoop met unieke
Inspiration Tour interieuradvies dagen op locatie en laat de wensen van je klanten tot leven komen.

Lees meer
VISUAL MECHANDISE

Goede retail styling kan je de omzet verhogen. Het is heel belangrijk dat de collectie op een commerciële, maar ook creatieve en inspirerende manier wordt gepresenteerd.

Lees meer
RECLAME
uitingen

Zichtbaar zijn en blijven, door middel van verschillende reclame mogelijkheden geven we de juiste sfeer weer.

Lees meer
INTERIEUR TEKEN
cursus

In deze intensieve Inspiration Tour tekencursus zal je deelnemen aan een uitdagende, creatieve ervaring die enerzijds een flinke inspanning en anderzijds grote voldoening oplevert.

Lees meer
Gold
Member

De Gold Members binnen de Inspiration Tour zijn actieve woonretailers welke op jaar basis minimaal 4 interieuradvies dagen organiseren en zijn daarbij echte ambassadeurs van de Inspiration Tour.

Lees meer
Webdesign

Onze kracht ligt bij het creatief en praktisch maken van een website. Bij woonretailers weten we een goede vertaling naar een website met eventuele webshop te ontwikkelen.

Lees meer
Fotografie

Goed en professioneel zichtbaar zijn is een wens waar meerdere woonretailers tegen aan lopen. Inspiration Tour biedt een service waarmee zowel een fotograaf als interieurstylist op locatie komt.

Lees meer
INTERIEUR
Wanden

Met interieurwanden kunnen we binnen een korte tijd een geheel nieuwe sfeer creëren. Het is een duurzame manier voor de aankleding van jouw pand. Zo toveren we soms binnen een paar uur een totaal nieuwe sfeer tevoorschijn.

Lees meer
STYLEGUIDES IMPRESSIE

De styleguides van de Inspiration Tour helpen je op weg bij het maken van de juiste keuze. Je ontvangt zoveel inspiratie dat je weer verder kunt gaan..

BEELDENBANK

Tijdens de interieur adviesdagen wordt je door middel van diverse woonstijlen op weg geholpen. De woonstijlen geven je inspiratie over kleur en materiaalgebruik zodat deze goed bij elkaar passen.

MOODBOARD

De interieuradvies video’s laten je binnen verschillende stappen zien hoe we tot een interieurplan komen. Tijdens de interieuradvies dagen op locatie zal je dit live ondervinden en raak je geïnspireerd.