Gratis interieuradvies

Gratis interieurAdvies

Inspiration Tour is het verlengstuk van de A- merken binnen wonen en vindt plaats bij alle woonretailers in Nederland waar deze merken vertegenwoordigd zijn. Tijdens een interieuradvies dag op locatie kan je je inschrijven voor een individueel advies van 45 minuten waarbij je al je persoonlijke interieurwensen kenbaar kan maken. Onze interieurarchitect of interieurstylist voorziet je van een inspirerend interieuradvies waarmee je verder aan de slag kunt en er wordt direct een inmeet afspraak en offerte voor je gemaakt. Het voordeel is dat je al je wensen met deze woonwinkel kan bespreken en je op de juiste manier wordt ondersteund, zowel technisch als creatief.

Er vinden ook interieuradvies dagen plaats bij Experience Centers van de woonmerken zelf, op deze locaties kan je je inschrijven voor een advies moment, na het gegeven interieuradvies wordt je dan doorverwezen naar een woonwinkel in de regio waar je woonachtig bent.

Gratis interieuradvies

In een rustige sfeer werd een goed beeld geschetst van een aantal mogelijkheden, inclusief voorbeelden. Fijn om het pakket mee te krijgen, zodat je thuis in de eigen omgeving het geheel nog eens kan bekijken. Heel leuke ervaring!

Geadviseerd bij Van der Laan Stoffeerders

- Maniek Boon Assendelft

Zeer verrassend. Iets wat je zelf niet kan bedenken wordt gevisualiseerd.

Geadviseerd bij De Korte Woonsfeer Laren

- Anje Dragt Laren

Het is bijzonder inspirerend, de topstylist kijkt heel anders naar de ruimte.
Zij kan dat goed visualiseren middels een 3D tekening en het leuke is dat je deze ook meekrijgt met wat stalen zodat je er thuis op voort kan borduren.

Geadviseerd bij Berg & Berg Driebergen

- Yvonne Poot Driebergen