Interieuradvies op locatie

Stimuleer de verkoop met unieke Inspiration Tour
interieuradvies dagen op locatie en laat de wensen van je klanten tot leven komen.
Ben je als winkel of dienstverlener betrokken bij wonen? Verras je relaties met de wooninspiratie van de beste topstylisten
en interieurarchitecten. Met de Inspiration Tour bij je op locatie ervaren je relaties een unieke service waarmee je de winkel
of locatie in de kijker speelt en welke de omzet stimuleert.

STIMULEER DE VERKOOP MET UNIEKE INSPIRATION TOUR INTERIEURADVIES DAGEN OP LOCATIE EN LAAT DE WENSEN VAN JE KLANTEN TOT LEVEN KOMEN

Ben je als winkel of dienstverlener betrokken bij wonen? Verras je relaties met de wooninspiratie van de beste topstylisten en interieurarchitecten. Met de Inspirati-on Tour bij je op locatie ervaren je relaties een unieke service waarmee je de winkel of locatie in de kijker speelt en welke de omzet stimuleert.

INTERIEURADVIES DAG IN WOONWINKEL

Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kunnen je klanten alle persoonlijke interieurwensen kenbaar maken en voorziet een topsty-list of interieurarchitect hen van een inspirerend advies. Op een leuke manier kan de klant zo zien hoe zijn of haar keuzes uitpakken. Na afloop ontvangen je klanten een handig en inspirerende “styleguide” met de fa-voriete materialen waarmee zij direct aan de slag kunnen..

VERZORGD TOT IN DE PUNTJES

De interieuradvies dagen kan je boeken van 10.00 tot 17.00 of van 14.00 tot 21.00 uur iedere dag van de week en zijn compleet verzorgd, inclusief alle materialen en productstalen. Ook bieden wij een digitaal promotiepakket met poster, leaflets, advertenties, webbanners waarmee je je relaties kunt informeren en staat er een vermelding van de interieuradvies dag in de boekingsmodule van de Inspiration Tour.

BESTANDEN

Downloaden

Poster
Webbanner voorbeeld

BESTANDEN

Downloaden

Leaflet
Beeldbank

BESTANDEN

Downloaden

Advertentie voorbeeld
Goodiebag

Voor meer informatie bel: 070 - 3620615 of meld je aan

In een rustige sfeer werd een goed beeld geschetst van een aantal mogelijkheden, inclusief voorbeelden. Fijn om het pakket mee te krijgen, zodat je thuis in de eigen omgeving het geheel nog eens kan bekijken. Heel leuke ervaring!

Geadviseerd bij Van der Laan Stoffeerders

- Maniek Boon Assendelft

Zeer verrassend. Iets wat je zelf niet kan bedenken wordt gevisualiseerd.

Geadviseerd bij De Korte Woonsfeer Laren

- Anje Dragt Laren

Het is bijzonder inspirerend, de topstylist kijkt heel anders naar de ruimte.
Zij kan dat goed visualiseren middels een 3D tekening en het leuke is dat je deze ook meekrijgt met wat stalen zodat je er thuis op voort kan borduren.

Geadviseerd bij Berg & Berg Driebergen

- Yvonne Poot Driebergen