Cosentino

Ervaar de mogelijkheden van advies op maat in Cosentino City Amsterdam. Als je op zoek bent naar een mooie, duurzame en tegelijk praktische oplossing voor je keukenwerkblad, keukenwand of kookeiland, bekijk dan eens de mogelijkheden van Cosentino. Ook voor de bekleding van je badmeubel of douchewand is het materiaal van Cosentino uitermate geschikt. In Cosentino City Amsterdam Experience Center, gelegen in hartje Amsterdam schuin tegenover het Concertgebouw, bespreken wij graag jouw persoonlijke wensen voor het geven van een advies op maat.

Cosentino is een internationaal familiebedrijf dat zich toespitst op de productie van innoverende en hoogwaardige plaatmaterialen voor architectuur- en designtoepassingen. Met onze toonaangevende merken waaronder Silestone® kwartscomposiet, Dekton® ultracompact materiaal en Sensa® natuursteen is er voor elk interieur en stijl een passende oplossing. Onze materialen beschikken over geavanceerde technische eigenschappen. Ze zijn zuur-, vlek- en krasbestendig en zeer onderhoudsvriendelijk. Toegevoegde waardes waarmee unieke omgevingen en designs worden gecreëerd die praktisch in gebruik zijn.

Heb je vragen, wij helpen je graag verder, zowel fysiek als digitaal. Wil je graag een kleurstaal ontvangen? Deze kun je via deze pagina gratis opvragen.

Suzanne Winters Cosentino

Samenwerking Cosentino.

Al jaren sieren de werkbladen van Cosentino vele keukens en badkamers wereldwijd. Het krijgen van een gedegen advies is essentieel bij het maken van een goede keuze. Wij voorzien klanten zowel online als offline van zoveel mogelijk inspiratie en informatie en bieden hulp bij het kiezen van de juiste materialen voor iedere toepassing, afgestemd op ieders persoonlijke wens en stijl. De Inspiration Tour biedt hierin een mooie professionele aanvulling en ondersteuning zodat je in alle rust kunt bepalen hoe jouw keuken, badkamer of interieurproject eruit komt te zien.

Suzanne Winters
Marketing Coördinator
Cosentino The Netherlands