Interieuradvies

InterieurAdvies


Wanneer het je niet lukt om naar één van de locaties te komen biedt de Inspiration Tour de nieuwe service interieuradvies aan huis. Op een door jou gekozen tijdstip maak je een afspraak op maat en komt er een interieurarchitect of interieurstylist aan huis.

Is je woonkamer de belangrijkste plek in je huis? Of is het juist de keuken? Een topstylist of interieurarchitect van de Inspiration Tour komt bij je thuis om samen met jou te kijken naar je persoonlijke smaak en bespreekt met jou je woonwensen. Omdat het soms lastig is je interieur wensen te verwoorden, nemen wij ruim de tijd om met je de ruimte te bekijken. We starten ieder project altijd met het inventariseren van je wensen. We zetten je wensen op een rij en helpen je de indeling te verbeteren. Hierbij kijken wij naar de aanwezige elementen van de woning. We inspireren je daarbij graag met onze creatieve ervaring en ruimtelijk inzicht.

Op basis van dit gesprek wordt er voor één of meerdere ruimtes in huis een interieuradvies bedacht en op onze studio verder uitgewerkt. Wanneer het advies gereed is zullen we het adviesplan mailen of opsturen en plannen we een telefonische afspraak in om het ontwerpplan mondeling toe te lichten. Je ontvangt van ons een styleguide met daarop het adviesplan, ingekleurde plattegrond, verschillende stalen en kleurnummers zodat je direct aan de slag kunt.

Prijzen vanaf €.295,00 incl. reiskosten en excl. btw voor een interieuradvies aan huis.

Omdat niet iedere vraag en situatie hetzelfde is maken we een offerte op maat. Vul je gegevens in en maak een telefonische afspraak, dan kunnen we het juiste pakket met elkaar bespreken.

Interieuradvies

In een rustige sfeer werd een goed beeld geschetst van een aantal mogelijkheden, inclusief voorbeelden. Fijn om het pakket mee te krijgen, zodat je thuis in de eigen omgeving het geheel nog eens kan bekijken. Heel leuke ervaring!

Geadviseerd bij Van der Laan Stoffeerders

- Maniek Boon Assendelft

Zeer verrassend. Iets wat je zelf niet kan bedenken wordt gevisualiseerd.

Geadviseerd bij De Korte Woonsfeer Laren

- Anje Dragt Laren

Het is bijzonder inspirerend, de topstylist kijkt heel anders naar de ruimte.
Zij kan dat goed visualiseren middels een 3D tekening en het leuke is dat je deze ook meekrijgt met wat stalen zodat je er thuis op voort kan borduren.

Geadviseerd bij Berg & Berg Driebergen

- Yvonne Poot Driebergen