Fotografie

Je weet dat het belangrijk is om je showroom op social media te laten zien, maar echt goede foto’s maken, het schiet er bij in of het komt er niet van. Inspiration Tour helpt je, om jouw winkel goed zichtbaar te laten zijn. 

FOTOGRAFIE klik

Ben je op zoek naar een fotograaf met oog voor styling, die de waarde van je product, bedrijf of sfeer van je winkel vastlegt? Inspiration Tour helpt je met professionele, stijlvolle foto’s door middel van unieke sfeer en belichting. Hiermee maak je de waarde van de showroom of het product beter zichtbaar, waardoor je verbinding maakt.

Praktische informatie
Voor jou als creatieve ondernemer met een sfeervolle woonwinkel verzorgen we graag de fotografie. Bij jouw op locatie maken we samen met fotograaf en stylist een beeldbank vol sfeervolle inspirerende foto’s die je kunt gebruiken op social media en website.

Impressie

Zeer verrassend. Iets wat je zelf niet kan bedenken wordt gevisualiseerd.

Geadviseerd bij De Korte Woonsfeer Laren

- Anje Dragt Laren

In een rustige sfeer werd een goed beeld geschetst van een aantal mogelijkheden, inclusief voorbeelden. Fijn om het pakket mee te krijgen, zodat je thuis in de eigen omgeving het geheel nog eens kan bekijken. Heel leuke ervaring!

Geadviseerd bij Van der Laan Stoffeerders

- Maniek Boon Assendelft

Het is bijzonder inspirerend, de topstylist kijkt heel anders naar de ruimte.
Zij kan dat goed visualiseren middels een 3D tekening en het leuke is dat je deze ook meekrijgt met wat stalen zodat je er thuis op voort kan borduren.

Geadviseerd bij Berg & Berg Driebergen

- Yvonne Poot Driebergen