Inspiration Colour

Tijdens de Inspiration Tour interieuradvies dagen zijn er op locatie ruim 15000 interieuradviezen gegeven, waarbij kleur in velen gevallen het vertrekpunt is geweest. Hierdoor is in samenwerking met Caparol en onze topstylisten en interieurarchitecten een speciale kleurencollectie geselecteerd. De kleuren krijgen de naam Inspiration Colour en worden alleen binnen de interieuradvies dagen op locatie door het hele land geadviseerd. De gekozen kleuren zijn alleen te bestellen via de door Caparol geselecteerde verfspeciaalzaken. Een overzicht van ruim 150 kleuren is onderstaand zichtbaar, wanneer je meer informatie wenst kan dit via https://www.caparol.nl/kleur/inspiration-tour

Met de kleuren van Inspiration Colour krijg je de juiste sfeer in huis.

VERF

kleuren

  [checkbox checkbox-38 [checkbox checkbox-38 id:testkleur2 use_label_element "Kleur"]

  MOODBOARDS

  & kleur inspiratie

  In een rustige sfeer werd een goed beeld geschetst van een aantal mogelijkheden, inclusief voorbeelden. Fijn om het pakket mee te krijgen, zodat je thuis in de eigen omgeving het geheel nog eens kan bekijken. Heel leuke ervaring!

  Geadviseerd bij Van der Laan Stoffeerders

  - Maniek Boon Assendelft

  Zeer verrassend. Iets wat je zelf niet kan bedenken wordt gevisualiseerd.

  Geadviseerd bij De Korte Woonsfeer Laren

  - Anje Dragt Laren

  Het is bijzonder inspirerend, de topstylist kijkt heel anders naar de ruimte.
  Zij kan dat goed visualiseren middels een 3D tekening en het leuke is dat je deze ook meekrijgt met wat stalen zodat je er thuis op voort kan borduren.

  Geadviseerd bij Berg & Berg Driebergen

  - Yvonne Poot Driebergen