Retail advies

Retail advies
RetailAdvies

De Inspiration Tour geeft interieuradvies aan diverse retailers, via ons retailconcept maken we ontwerpen voor losse meubels, denk hierbij aan balies, wand presentaties maar vooral komen totale interieur concepten aan bod. We worden regelmatig gevraagd om reeds bestaande interieurplannen te bekijken en wanneer dit nodig is aan te passen of te visualiseren.

Het ontwerptraject begint met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek proberen een goed beeld te krijgen van de ondernemer en de wensen voor de toekomst. Sfeer en het creëren van een belevenis op de winkelvloer zijn voor onze belangrijke vertrekpunten, we vragen de ondernemer om via Pinterest, digitaal of op papier een moodboard te maken zodat we een goed beeld krijgen wat de wensen zijn. Nadat alle wensen in kaart zijn gebracht, maken we het interieurontwerp in schetsvorm. Dit doen we in 3D uit de hand getekend, maar kunnen dit uiteindelijk ook digitaal uitwerken. We maken meerdere schetsen welke we met elkaar bespreken en naar aanleiding hiervan maken we een het definitieve interieurontwerp.

Het uitwerken van het definitieve ontwerp doen we in een 3D programma, we kunnen dan vanuit alle hoeken bekijken of wat we eerder hebben besproken ook echt tot zijn recht zal komen. Het is mogelijk dat er naar aanleiding van de afbeeldingen nog wat aanpassingen nodig zijn.

Het definitieve wordt verder uitgewerkt en zal worden voorzien van de juiste maatvoeringen en materialen. Met de juiste tekeningen kan de ondernemer zelf een offerte laten maken bij een interieurbouwer of meubelmaker. We kunnen hierbij ondersteunen zodat er zo min mogelijk fouten worden gemaakt. Inspiration Tour werkt hierbij zoveel mogelijk met ondernemers in de regio van de retailer.

Wil je weten wat de Inspiration Tour kan betekenen bij het ontwikkelen van een nieuw retailconcept?

In een rustige sfeer werd een goed beeld geschetst van een aantal mogelijkheden, inclusief voorbeelden. Fijn om het pakket mee te krijgen, zodat je thuis in de eigen omgeving het geheel nog eens kan bekijken. Heel leuke ervaring!

Geadviseerd bij Van der Laan Stoffeerders

- Maniek Boon Assendelft

Zeer verrassend. Iets wat je zelf niet kan bedenken wordt gevisualiseerd.

Geadviseerd bij De Korte Woonsfeer Laren

- Anje Dragt Laren

Het is bijzonder inspirerend, de topstylist kijkt heel anders naar de ruimte.
Zij kan dat goed visualiseren middels een 3D tekening en het leuke is dat je deze ook meekrijgt met wat stalen zodat je er thuis op voort kan borduren.

Geadviseerd bij Berg & Berg Driebergen

- Yvonne Poot Driebergen