Maatwerkadvies

MaatwerkAdvies

Binnen de interieurontwerpen die wij maken kiezen we vaak voor maatwerk meubels. Op deze manier kiezen we voor oplossingen die niet standaard zijn en kunnen we de gewenste maat of materialen kiezen, op deze manier passen de meubels perfect binnen je interieurplan. We houden rekening met je wensen en zorgen voor een goede balans tussen kwaliteit en functie. Denk hierbij aan een maatwerk kast, eettafel, bank, tv meubel, stalen deur of inloop kasten. 

Wanneer je kiest voor maatwerk meubels binnen je interieur kunnen we volledig voldoen aan de wensen van de eindgebruiker. Een maatwerk meubel is namelijk geheel naar eigen wens in te delen en we kunnen verschillende functies verwerken. Denk aan een plek voor de TV, aansluitingen voor sfeerverlichting, het integreren van spotjes. Deze spotjes kunnen dienen als functioneel licht, maar ook om een mooi beeld of accessoire te verlichten. We zorgen hierbij dat er een goede balans ontstaat tussen functie en vormgeving.

Kun jij het juiste meubel niet vinden en denk je aan maatwerk, wij kunnen je helpen en het gehele proces uit handen nemen. Maken schetsen en technisch tekeningen zodat de meubelmaker exact weet wat hij moet doen. De kosten van een maatwerk ontwerp en briefing zijn afhankelijk van de complexiteit van het meubel en de gekozen materialen.

Maatwerkadvies

In een rustige sfeer werd een goed beeld geschetst van een aantal mogelijkheden, inclusief voorbeelden. Fijn om het pakket mee te krijgen, zodat je thuis in de eigen omgeving het geheel nog eens kan bekijken. Heel leuke ervaring!

Geadviseerd bij Van der Laan Stoffeerders

- Maniek Boon Assendelft

Zeer verrassend. Iets wat je zelf niet kan bedenken wordt gevisualiseerd.

Geadviseerd bij De Korte Woonsfeer Laren

- Anje Dragt Laren

Het is bijzonder inspirerend, de topstylist kijkt heel anders naar de ruimte.
Zij kan dat goed visualiseren middels een 3D tekening en het leuke is dat je deze ook meekrijgt met wat stalen zodat je er thuis op voort kan borduren.

Geadviseerd bij Berg & Berg Driebergen

- Yvonne Poot Driebergen