Kantoor interieuradvies

Kantoor interieuradvies
KantoorAdvies

De expertise van de Inspiration Tour is om een inspirerende werkomgeving te creëren die een krachtige boodschap kunnen zijn voor relaties en eigen medewerkers. We weten als geen ander wat meubelen, materialen, kleur en verlichting kunnen doen binnen een interieurontwerp. In de meeste gevallen zijn de huidige kantoren onpersoonlijk voorgegeven. Uit onderzoek is gebleken dat meer dan de helft van de werknemers zich lastig kunnen concentreren en zich niet thuis voelen in een werkomgeving welke niet op de juiste manier is ingericht. Tijd voor verandering, zorg er voor dat werknemers meer productief worden, door het gebruikt van dynamische werkplekken worden collega’s in beweging gebracht.

Kom in beweging en verhoog de productiviteit van de werknemers, waarbij je geen extreme aanpassingen hoeft te doen. We kijken hierbij naar de branche, wensen en eigen ideeën. Dit kunnen we ontwikkelen binnen grote en kleine ruimtes en binnen elk budget en stijl.

In een rustige sfeer werd een goed beeld geschetst van een aantal mogelijkheden, inclusief voorbeelden. Fijn om het pakket mee te krijgen, zodat je thuis in de eigen omgeving het geheel nog eens kan bekijken. Heel leuke ervaring!

Geadviseerd bij Van der Laan Stoffeerders

- Maniek Boon Assendelft

Zeer verrassend. Iets wat je zelf niet kan bedenken wordt gevisualiseerd.

Geadviseerd bij De Korte Woonsfeer Laren

- Anje Dragt Laren

Het is bijzonder inspirerend, de topstylist kijkt heel anders naar de ruimte.
Zij kan dat goed visualiseren middels een 3D tekening en het leuke is dat je deze ook meekrijgt met wat stalen zodat je er thuis op voort kan borduren.

Geadviseerd bij Berg & Berg Driebergen

- Yvonne Poot Driebergen