Bedrijven

Door het grote succes van de Inspiration Tour dagen op locatie voor de consumentenmarkt krijgen we steeds vaker de vraag om bij bedrijven langs te komen om het kantoor, retail en/of horeca, zorg, vastgoed, nieuwbouw ruimtes te voorzien van één van onze innovatieve ontwerpen. Waarbij we zorgen dat het ontwerp volledig aansluit binnen de identiteit van het bedrijf. Een goed interieurconcept gaat namelijk verder dan alleen een ontwerp.

Een goede communicatie tussen de ontwerper en de opdrachtgever is van essentieel belang om tot een helder en functioneel ontwerpplan te komen, waarbij alle fases worden doorlopen en waarbij uiteindelijk iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Dit resulteert tot een beter werkklimaat waardoor er beter wordt gepresteerd.

Binnen het stappenplan, welke speciaal is ontwikkeld voor de zakelijke markt, wordt het ontwerptraject opgedeeld in verschillende fases waarbij het mogelijk is om aan te geven welke stappen wel of niet genomen dienen te worden. Op deze manier werken we kostenbesparend en zetten we alleen de stappen die nodig zijn.

horeca
Nieuwe concepten bedenken voor restaurants, cafe's en bedrijfsrestaurants dat is waar we goed in zijn. Ons hart gaat sneller kloppen bij innovatieve ideeën, dit kan door een re-styling van de ruimte met bestaand meubilair.
Retail
De Inspiration Tour geeft interieuradvies aan diverse retailers, via ons retailconcept komen alle onderdelen aan bod.
Zorg
Inspiration Tour zet zich al lange tijd in om zorgomgevingen toegankelijk te maken. Het is belangrijk dat mensen die om wat voor reden dan ook niet meer thuis kunnen wonen, een fijne woonomgeving te bieden.
Kantoor
Kom in beweging en verhoog de productiviteit van de werknemers, waarbij je geen extreme aanpassingen hoeft te doen. We kijken hierbij naar de branche, wensen en eigen ideeën. Dit kunnen we ontwikkelen binnen grote en kleine ruimtes en binnen elk budget en stijl.
Hotel
Binnen onze totaalconcepten voor hotelinrichting kijken we verder dan alleen het interieur en het ontwerp. We bedenken interieurconcepten die van top tot teen kloppen, van de merkbeleving van de gasten, tot aan een betere werkomgeving voor de werknemers en het hotelmanagement.
Onderwijs
Er is geen omgeving die meer baat heeft bij een goed interieurontwerp dan een school. Een comfortabele leeromgeving zorgt er namelijk voor dat kinderen en studenten op een verantwoorde manier kunnen werken.
Beurs stand
We kunnen je ontzorgen en het gehele project uit handen nemen of maken alleen het ontwerp en de tekeningen voor de partij die het uiteindelijk gaat bouwen. Hierbij maken we ook een materialen en kleurenkaart zodat je direct aan de slag kunt.
Nieuwbouw
Interieurontwerpen maken voor nieuwbouw projecten daar ligt onze kracht, hoe maak je van een kale betonnen ruimte een werkplek die voelt als een jas en waarbij je je thuis voelt.
Vastgoed
Het zijn enerverende tijden voor bedrijven, waarbij technologische innovaties de een en de ander in een bizar tempo opvolgen. Wanneer je op zoek bent naar een interieurarchitect die deze ontwikkelingen snel in kaart kan brengen en interieuradvies kan geven binnen vastgoed.