Keukenadvies

KeukenAdvies

De Inspiration Tour organiseert veel interieuradvies dagen bij keukenspeciaalzaken, de Miele Experience Centra’s en Cosentino City Amsterdam. Op deze locaties is een interieurarchitect aanwezig om je zo goed mogelijk op weg te helpen en je keuze voor de juiste keuken compleet te maken, tijdens deze dagen is er 45 minuten voor je gereserveerd.

Wil je een uitgebreider advies dan is het mogelijk een keukenadvies aan huis te boeken, het voordeel hiervan is dat je alle tijd hebt om samen met de interieurarchitect je wensen te bespreken en materiaalkeuzes inzichtelijk te maken. Vanuit een materialen koffer en doormiddel van 3D schetsen brengen wij je wensen in kaart, dan kan je meteen zien hoe keuzes uitpakken. Denk aan kleuren, materialen, de indeling, ergonomische voordelen. Veel mensen kiezen voor een tijdloze look, maar er is zoveel meer mogelijk, marmer, beton, gouden kranen, leren handgrepen, gecombineerd met moderne en geavanceerde apparaten. Wil je een tijdloze, maar unieke keuken, ga dan voor kleine opvallende details.

Prijzen vanaf €.295,00 excl. btw en incl. reiskosten voor een keukenadvies aan huis.

Omdat niet iedere vraag en situatie hetzelfde is maken we een offerte op maat. Vul je gegevens in en maak een telefonische afspraak, dan kunnen we het juiste pakket met elkaar bespreken.

Keukenadvies

Zeer verrassend. Iets wat je zelf niet kan bedenken wordt gevisualiseerd.

Geadviseerd bij De Korte Woonsfeer Laren

- Anje Dragt Laren

Het is bijzonder inspirerend, de topstylist kijkt heel anders naar de ruimte.
Zij kan dat goed visualiseren middels een 3D tekening en het leuke is dat je deze ook meekrijgt met wat stalen zodat je er thuis op voort kan borduren.

Geadviseerd bij Berg & Berg Driebergen

- Yvonne Poot Driebergen

Mijn ervaring met de styliste en Cosentino Amsterdam is erg positief. Door een frisse blik zijn we op een leuk nieuw idee gekomen voor mijn keuken waar ik anders niet op was gekomen.

Geadviseerd bij Cosentino City Amsterdam

- Miriam Boer