Kendix

KENDIX – KENDIX ALLURE 

Textiel gemaakt door mensen met visie en een scherp oog voor detail. Voor mensen die schoonheid en kwaliteit belangrijk vinden.

De collectie wordt door een ontwerpteam van ontwerpers in eigen huis ontworpen en ontwikkeld. Van eerste concept, visie en deze vertalen in garens, weven met fijne draadjes, schetsen, ontwerp, vlakverdeling en maatvoering, weefstructuren tot uiteindelijke dessins.

NIEUWE COLLECTIELIJN KENDIX ALLURE

Na zes succesvolle decennia Kendix bleek het tijd voor reflectie. Terugblikken én vooruitkijken. De tijd was rijp voor een tweede collectielijn. Met trots stellen we u Kendix Allure voor: high-end ontwerpen, bezield door het erfgoed van Hollandse meesters en met een hedendaagse twist van Dutch design. Voor mensen met een voorliefde voor ingetogen luxe. Een middenweg tussen het minimalistische van moderne vormgeving en de weelde van een klassieke stijl. Onderga de aantrekkingskracht van een ontwerptaal met diepgang en subtiele accenten. Claire-obscure: spelen met licht en schaduw. Kendix Allure laat overtuigend zien dat donkere tonen levendig zijn en dat lichte kleuren sprekend en karaktervol ogen. In combinatie sluiten ze perfect aan bij een eigentijds interieur. De klasse van klassiek ontmoet het eigene van eigentijds

Christel Brands Kendix

Christel Brands

Onze missie is helder: kwalitatieve gordijnstoffen maken voor iedereen die sfeer in het interieur even belangrijk vindt als functionaliteit. We spelen in op hedendaagse trends en kunnen snel reageren op vragen uit de markt.

Inspiration Tour spreekt ons vanaf het begin al erg aan, de combinatie van samenwerkende A-merken, de service van woonretailers en het geven van interiueradvies aan consumenten maken het een zeer krachtig concept waar wij graag aan deelnemen.

Christel Brands
Marketing manager
Kendix