Advies

Inspiration Tour helpt iedereen!

De Inspiration Tour is er voor iedereen en past ook bij iedereen! Is je interieur voorkeur basic, industrieel, romantiek, Scandinavisch, kleurrijk, klassiek of retro een mix of heb je nog geen idee? Het maakt niet uit, voor iedereen is er keuze in overvloed. We maken graag een interieuradvies plan op maat, die aansluit bij je wensen zodat het interieur als een warme jas past en jij je echt thuis voelt. We letten er goed op dat je huis niet aanvoelt als een showroom maar een eigen karakter krijgt.

Advies Mogelijkheden

Wanneer het je niet lukt om naar één van de inspirerende locaties te komen biedt de Inspiration Tour de nieuwe service interieuradvies aan huis. Op een door jou gekozen tijdstip maak je een afspraak op maat binnen één van de gewenste adviezen.

Gratis interieuradvies
Boeken
Interieuradvies
Boeken
Keukenadvies
Boeken
Lichtadvies
Boeken
Kleuradvies
Boeken
Maatwerkadvies
Boeken
Raamadvies
Boeken
Vloeradvies
Boeken
Virtual reality interieuradvies
Boeken
Nieuwbouwadvies
Boeken
Aannemeradvies
Boeken
Verfmerk
Boeken
INTERIEUR TEKEN
INTERIEUR TEKEN cursus

In deze intensieve Inspiration Tour tekencursus zal je deelnemen aan een uitdagende, creatieve ervaring die enerzijds een flinke inspanning en discipline van je vergt en anderzijds grote voldoening oplevert. Je leert immers tekenen net als wij tijdens de Inspiration Tour dagen.

Pluim
Pluim inwisselen

Ga je je nieuwe woning inrichten of wil je je huidige interieur veranderen? Ben je op zoek naar een creatief interieurplan dat aansluit bij de laatse trends en in harmonie is met je persoonlijke smaak?

INSPIRATION TOUR SERVICE AAN HUIS

Wanneer het je niet lukt om naar één van de locaties te komen biedt de Inspiration Tour de nieuwe service “interieuradvies aan huis”.

VOOR DE WOONRETAILER

Ben je direct of indirect betrokken binnen de woonbranche, heb je een passie voor interieur of is een innovatief concept echt nodig? Verras dan je relaties met de wooninspiratie van topstylisten en interieurarchitecten. Met de Inspiration Tour bij je op locatie ervaren je relaties een unieke service waarmee je je in de kijker speelt.