Pluim

PluimAdvies

BRONZEN PLUIM:
Meekijkadvies op maat

Een interieurstylist van de Inspiration Tour komt bij je thuis en geeft je namens de topmerken uit de woonwereld 2 uur advies aan huis. Je leert op een creatieve manier hoe je met verschillende opstellingen een nieuw interieur kan creëren. Dankzij een aantal tips en trucs kan je de rest van het jaar zelf aan de slag. Je ontvangt een persoonlijke styleguide waarop al je wensen terug te vinden zijn.

ZILVEREN PLUIM:
Interieur en stylingadvies voor één ruimte in huis

Is je huiskamer de belangrijkste plek in je huis? Als verzamelpunt van het gezin vraagt deze om een sfeer die bij je past. Een interieurstylist van de Inspiration Tour komt bij je thuis om samen met jou te kijken naar je persoonlijke smaak en bespreekt met jou je woonwensen. Op basis van dit gesprek wordt er voor één ruimte in huis een interieuradvies bedacht en uitgewerkt. Wanneer het advies gereed is zal deze worden toegestuurd. Je ontvangt dan o.a. een moodboard met daarop een adviesplan, ingekleurde plattegrond, verschillende stalen en kleurnummers zodat je direct aan de slag kunt.

GOUDEN PLUIM:
Interieuradvies op maat

Wonen in een huis dat helemaal naar je smaak is ingericht volgens de laatste trends! Met een gouden pluim krijgen meerdere ruimtes in huis de volledige aandacht van een van onze interieurprofessionals. We komen bij je thuis om samen met jou te kijken naar je persoonlijke smaak en bespreekt met jou je woonwensen. Vervolgens gaat zij met de door jou aan gegeven woonwensen aan de slag. Wanneer het advies gereed is zal je worden uitgenodigd voor een presentatie en toelichting van het advies. Je ontvangt dan o.a. moodboards met daarop een adviesplan, ingekleurde plattegronden, verschillende stalen en kleurnummers zodat je direct aan de slag kunt.

Pluim

In een rustige sfeer werd een goed beeld geschetst van een aantal mogelijkheden, inclusief voorbeelden. Fijn om het pakket mee te krijgen, zodat je thuis in de eigen omgeving het geheel nog eens kan bekijken. Heel leuke ervaring!

Geadviseerd bij Van der Laan Stoffeerders

- Maniek Boon Assendelft

Zeer verrassend. Iets wat je zelf niet kan bedenken wordt gevisualiseerd.

Geadviseerd bij De Korte Woonsfeer Laren

- Anje Dragt Laren

Het is bijzonder inspirerend, de topstylist kijkt heel anders naar de ruimte.
Zij kan dat goed visualiseren middels een 3D tekening en het leuke is dat je deze ook meekrijgt met wat stalen zodat je er thuis op voort kan borduren.

Geadviseerd bij Berg & Berg Driebergen

- Yvonne Poot Driebergen