Onderwijs advies

Onderwijs advies
OnderwijsAdvies

Er is geen omgeving die meer baat heeft bij een goed interieurontwerp dan een school. Een comfortabele leeromgeving zorgt er namelijk voor dat kinderen en studenten op een verantwoorde manier kunnen werken. Met de juiste inrichting zorgen we er voor dat leerlingen van alle leeftijden op prettige manier kunnen werken en zich thuis voelen. Doordat leermethoden sterk veranderd zijn merken we dat scholen steeds meer op zoek gaan naar dynamische leeromgevingen.

Klaslokalen staan niet langer volgepropt met alleen maar tafels en stoelen een goed concept voor het dynamische onderwijs is belangrijk, wij bieden dan ook maatwerk waarbij zittend, staand, liggend en bewegend geleerd kan worden. De interieurarchitecten en stylisten van de Inspiration Tour weten op de juiste manier sfeer, kleur en vormgeving aan een ruimte te geven waarbij we altijd rekening houden met de waardes en identiteit van de school. We ontwikkelen een interieurontwerp dat past bij het soort onderwijs, type school en de kernwaarden. We zorgen er voor dat leerlingen uiteindelijk het beste uit zichzelf kunnen halen.

In een rustige sfeer werd een goed beeld geschetst van een aantal mogelijkheden, inclusief voorbeelden. Fijn om het pakket mee te krijgen, zodat je thuis in de eigen omgeving het geheel nog eens kan bekijken. Heel leuke ervaring!

Geadviseerd bij Van der Laan Stoffeerders

- Maniek Boon Assendelft

Zeer verrassend. Iets wat je zelf niet kan bedenken wordt gevisualiseerd.

Geadviseerd bij De Korte Woonsfeer Laren

- Anje Dragt Laren

Het is bijzonder inspirerend, de topstylist kijkt heel anders naar de ruimte.
Zij kan dat goed visualiseren middels een 3D tekening en het leuke is dat je deze ook meekrijgt met wat stalen zodat je er thuis op voort kan borduren.

Geadviseerd bij Berg & Berg Driebergen

- Yvonne Poot Driebergen