Stairlux

Houten trappen.

Stairlux is een houten trappenleverancier gevestigd in Nunspeet. Wij maken onze houten trappen volledig zelf in onze eigen fabriek. Dit kunnen ‘standaard trappen’ voor nieuw- of verbouwprojecten zijn, maar ook een exclusieve trap die u helemaal naar wens wilt samenstellen. Daarbij kunnen wij u ook helpen met de trapleuningen en balustrade. Ook daarin is heel veel keuze, zoals bijvoorbeeld een eikenhouten balustrade of een balustrade met staal en glas.

U leest wel dat het handig is om eens langs te komen in onze showroom. Behalve het kijken naar de trappen, kunnen we dan ook direct alles even bespreken. Of u nu wel of geen idee heeft wat u wilt; we hebben de tijd en kennis om ideeën uit te werken en te zorgen dat u met het gewenste resultaat naar huis gaat.

Ook het meten en monteren verzorgen wij. Dit betekent dat u het hele project uit handen kunt geven. Kom gezellig eens langs om een bakje koffie te drinken en kennis te maken, dat lijkt ons een mooie start!

Graag tot snel!

Henk Jan Woudenberg Stairlux

Trappen zijn onmisbaar in uw woning. Maar naast dat een trap praktisch moet zijn, gelooft Stairlux ook in het uiterlijke aspect. Er zijn zoveel manieren om uw trap te stijlen zodat het perfect bij u en uw woning past. Door heel veel verschillende houtsoorten aan te bieden kunt u bijvoorbeeld uw trap op verschillende manieren vormgeven. Dan hebben we het nog niet eens over de kleurkeuze gehad.
Stairlux vindt het leuk om te laten zien aan de klanten hoe belangrijk een trap is en hoeveel mogelijkheden er zijn om dit naar uw eigen hand te zetten voor een betaalbare prijs.

Henk Jan Woudenberg
Adviseur Stairlux