Stairlux

Houten trappen.

Wij zijn Aluwdoors en Stairlux. Wij maken aluminium deuren en houten trappen. Twee hele verschillende producten maar wel producten die bij elkaar aansluiten. Denk aan een complete halrenovatie waarbij u alles even anders wilt doen. De combinatie van stijlvolle trappen met strakke deuren is natuurlijk uitzonderlijk mooi. Geen trap nodig maar wel een deur of andersom? Geen probleem; ook dan helpen we u graag.

Wij zijn een jong en ambitieus team, gevestigd in Nunspeet. Door onze kennis en enthousiasme zijn we momenteel één van de grootste stalen deurenleveranciers in Nederland. Het stalen deuren concept is natuurlijk bekend, wij maken dit van aluminium. Dit omdat we geloven dat dit een beter materiaal is. Verder maken we alles zelf, dit geldt voor zowel de deuren als de houten trappen. Door het in eigen beheer te hebben, kunnen wij een beter product maken voor de klant.

U bent van harte welkom in onze showroom in Nunspeet om de producten te bekijken. Alles is naar wens samen te stellen, wij maken alles namelijk op maat voor u. We zien u graag verschijnen!

Wilt u alvast weten wat het ongeveer gaat kosten? Vraag vrijblijvend een offerte op!
wwww.stairlux.com

Peter Jan Melenhorst Stairlux

Al 75 jaar is de VELUX Groep de expert op het gebied van het creëren van een betere leefomgeving voor mensen door te zorgen voor daglicht en frisse lucht door het dak. Maar het verbouwen, renoveren of restylen van je woning doe je niet iedere dag. Daarom is het verstandig je hierbij goed te laten adviseren.

De Inspiration Tour zet de VELUX daglichtoplossingen en raamdecoratie in als compleet onderdeel van het interieur zoals dat past bij jouw eigen stijl en interieurwensen. Wij werken daarom met veel plezier samen om voor u de lichtste en mooiste inrichting te verzorgen!

Peter-Jan Melenhorst
Senior marketingmanager
VELUX Nederland