Lichtadvies

LichtAdvies

Dat verlichting een vak apart is weten we als geen ander, we merken regelmatig dat er pas in een veel later stadium aan verlichting wordt gedacht. Vaak is het dan al te laat en kunnen bv. wand of plafondspots niet meer op de juiste manier worden weggewerkt. Het is dan ook belangrijk om aan een verlichtingsplan te denken op het moment dat je op papier een huis hebt gekocht of voornemend bent een verbouwingstraject in te gaan. Bij ons is een goed verlichtingsplan de essentie van een goede en leefbare woning. De interieurarchitecten van de Inspiration Tour zijn gespecialiseerd in het geven van lichtadvies en kunnen een lichtplan voor je maken. Je ontvangt van ons de onderdelen zodat de aannemer direct aan de slag kan.

  • een plattegrond in 2D waarbij de verschillende posities en armaturen zichtbaar zijn
  • een overzicht met specifieke specificaties van alle lichtbronnen, armaturen en overige benodigdheden
  • na goedkeuring een technisch tekening met alle maatvoeringen zodat de elektricien direct aan de slag kan

Het lichtplan wordt gemaakt op basis van een interieurplan, wanneer deze er nog niet is kunnen wij deze voor je maken. Ook is het aanvullend mogelijk om te kijken naar de mogelijkheden op het gebied van Smart Home-technologie om al je verlichting en overige producten op afstand te bedienen en te programmeren.

Prijzen vanaf €.295,00 excl. btw en incl. reiskosten voor een lichtadvies aan huis

Omdat niet iedere vraag en situatie hetzelfde is maken we een offerte op maat. Vul je gegevens in en maak een telefonische afspraak, dan kunnen we het juiste pakket met elkaar bespreken.

Lichtadvies

Zeer goed advies voor een lichtplan. Nieuwe ideeën gehoord en met een bruikbare schets naar huis gegaan.

Geadviseerd bij Van ’t Hoeft Verlichting BV

- Familie Levenbach