Raamadvies

RaamAdvies

Voor iedere ruimte in huis zijn er verschillende raamdecoratie mogelijkheden. De toepassingen zijn ongekend groot, het is dan ook niet zo gek dat je daar hulp bij nodig hebt. Je wensen kunnen per ruimte verschillen, bij een woonkamer is sfeer en uitstraling belangrijk, bij een keuken of badkamer moet de raamdecoratie vochtbestendig zijn en bij de slaapkamer is het juist weer fijn dat deze verduisterend is. Tijdens het raamdecoratie advies komen alle facetten aan bod en doorlopen we per ruimte de mogelijkheden.

Prijzen vanaf €.295,00 incl. reiskosten en excl, btw voor een raamadvies aan huis

Omdat niet iedere vraag en situatie hetzelfde is maken we een offerte op maat. Vul je gegevens in en maak een telefonische afspraak, dan kunnen we het juiste pakket met elkaar bespreken.

Raamadvies

In een rustige sfeer werd een goed beeld geschetst van een aantal mogelijkheden, inclusief voorbeelden. Fijn om het pakket mee te krijgen, zodat je thuis in de eigen omgeving het geheel nog eens kan bekijken. Heel leuke ervaring!

Geadviseerd bij Van der Laan Stoffeerders

- Maniek Boon Assendelft

Zeer verrassend. Iets wat je zelf niet kan bedenken wordt gevisualiseerd.

Geadviseerd bij De Korte Woonsfeer Laren

- Anje Dragt Laren

Het is bijzonder inspirerend, de topstylist kijkt heel anders naar de ruimte.
Zij kan dat goed visualiseren middels een 3D tekening en het leuke is dat je deze ook meekrijgt met wat stalen zodat je er thuis op voort kan borduren.

Geadviseerd bij Berg & Berg Driebergen

- Yvonne Poot Driebergen