Beurs stand advies

Beurs stand advies
Beurs standAdvies

Binnen het ontwerpen van standbouw voor een beurs hanteren we een vaste werkwijze, je weet dan zeker dat het resultaat naadloos aansluit op je wensen en uitstraling op de beurs. We starten met een briefing, bespreken de doelstelling en wensen en maken naar aanleiding daarvan een gedetailleerd ontwerp op maat. Hierbij vinden we het belangrijk dat je merk, gewenste uitstraling en een innovatief concept goed zichtbaar is. Wanneer de eerste lijnen van het concept zichtbaar zijn geven we een presentatie zodat we samen kunnen bepalen of we op één lijn zitten. We vinden deze inspiratiesessie zeer belangrijk en merken vaak dat er door met elkaar te brainstormen ideeën ontstaan waar zelf niet aan gedacht is. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de gestelde eisen. Na aanleiding van de inspirerende sessie ontvangen we een akkoord om het geheel tot in detail uit te werken en ontvang je een offerte op maat, hierin staan alle elementen duidelijk omschreven.

We kunnen je ontzorgen en het gehele project uit handen nemen of maken alleen het ontwerp en de tekeningen voor de partij die het uiteindelijk gaat bouwen. Hierbij maken we ook een materialen en kleurenkaart zodat je direct aan de slag kunt.

In een rustige sfeer werd een goed beeld geschetst van een aantal mogelijkheden, inclusief voorbeelden. Fijn om het pakket mee te krijgen, zodat je thuis in de eigen omgeving het geheel nog eens kan bekijken. Heel leuke ervaring!

Geadviseerd bij Van der Laan Stoffeerders

- Maniek Boon Assendelft

Zeer verrassend. Iets wat je zelf niet kan bedenken wordt gevisualiseerd.

Geadviseerd bij De Korte Woonsfeer Laren

- Anje Dragt Laren

Het is bijzonder inspirerend, de topstylist kijkt heel anders naar de ruimte.
Zij kan dat goed visualiseren middels een 3D tekening en het leuke is dat je deze ook meekrijgt met wat stalen zodat je er thuis op voort kan borduren.

Geadviseerd bij Berg & Berg Driebergen

- Yvonne Poot Driebergen