Caparol

Bewust Wonen

Aan onze woonomgeving stellen we meer dan ooit hoge eisen. We besteden veel aandacht, tijd en geld aan het creëren van een huis dat in alle opzichten bij ons past. De enorme kleurdiversiteit en veelzijdigheid in kleurpresentaties maakt Caparol tot een koploper in het toepassen van verfproducten voor woningen. Caparol combineert voortreffelijke verf met vernieuwende kleurconcepten. Onze kleurconcepten laten kleurtinten en echte verfstalen zien en geven diverse praktische voorbeelden van kleurcombinaties.

Visuele aspecten zijn van belang, maar juist in de persoonlijke omgeving staan bijvoorbeeld ook gezondheid en veiligheid volop in de belangstelling. Familiebedrijf Caparol, een van de grootste verffabrikanten in Europa, levert onder meer gespecialiseerde verfproducten die een positieve bijdrage leveren aan de omstandigheden binnenshuis. Naast diverse hoogwaardige binnen- en buitenmuurverven en duurzame lakken, hebben wij ook een bijzonder groot assortiment aan decoratieve wandafwerkingen.

Katrin Summ Caparol

Katrin Summ

Prettig wonen – bij Caparol vinden we dat net zo belangrijk als jij. Daarom delen we onze kennis van kleur graag met onze partners en met jou. Dat doen we onder meer in de vorm van diverse kleurenwaaiers en kleurconcepten. Laat je inspireren door de vele decoratieve mogelijkheden van de Caparol kleuren en verfproducten. Met advies door professionele stylisten van Inspiration Tour kun je makkelijk een kleurharmonie voor je eigen interieur creëren.

Katrin Summ
Marketingmanager
Caparol