Virtual reality interieuradvies

Virtual RealityAdvies

Virtual reality interieuradvies is van echte toegevoegde waarde om direct het resultaat te zien binnen de aanpassingen in de woning, binnen het woonprogramma de perfecte verbouwing is dit ook goed te zien. Deelnemende Inspiration Tour partners bieden binnen verschillende Experience Centra virtual reality interieuradvies. Zo kun jij je interieur in 3D ervaren, voordat je verschillende producten besteld en worden geleverd.

Hoe werkt het? De basis is hetzelfde als bij een ‘gewoon’ interieuradvies. Tijdens een interieuradvies ga je samen met één van onze interieurachitecten aan de slag om jouw droominterieur vorm te geven. Vooraf dien je de woonruimte, maatvoering en woonwensen in kaart te brengen. Zo heeft de interieurarchitect alvast een beeld van jouw woning. Na het bespreken van de gegevens en het invoeren van de wensen, is het tijd om de VR-bril op te zetten en een kijkje te nemen in jou nieuwe huis. Zo kun je meteen zien of de bank die je op het oog hebt, wel écht zo mooi staat. Of valt het je meteen op dat een ander kleurenpallet de ruimte veel beter tot zijn recht laat komen.

Omdat niet iedere vraag en situatie hetzelfde is maken we een offerte op maat. Vul je gegevens in en maak een telefonische afspraak, dan kunnen we het juiste pakket met elkaar bespreken.

Virtual reality interieuradvies

In een rustige sfeer werd een goed beeld geschetst van een aantal mogelijkheden, inclusief voorbeelden. Fijn om het pakket mee te krijgen, zodat je thuis in de eigen omgeving het geheel nog eens kan bekijken. Heel leuke ervaring!

Geadviseerd bij Van der Laan Stoffeerders

- Maniek Boon Assendelft

Zeer verrassend. Iets wat je zelf niet kan bedenken wordt gevisualiseerd.

Geadviseerd bij De Korte Woonsfeer Laren

- Anje Dragt Laren

Het is bijzonder inspirerend, de topstylist kijkt heel anders naar de ruimte.
Zij kan dat goed visualiseren middels een 3D tekening en het leuke is dat je deze ook meekrijgt met wat stalen zodat je er thuis op voort kan borduren.

Geadviseerd bij Berg & Berg Driebergen

- Yvonne Poot Driebergen