Interieur Teken cursus

Stimuleer de verkoop met een unieke Inspiration Tour tekencursus
en laat de wensen van je klanten tot leven komen.

MAAK SNELLE 3D INTERIEUR TEKENINGEN DIE VERKOPEN.

In deze intensieve cursus interieur tekenen zal je deelnemen aan een uitdagende, creatieve ervaring die enerzijds een flinke inspanning en discipline van je vergt en anderzijds grote voldoening oplevert. Je leert immers interieur tekenen zoals wij dat doen tijdens de Inspiration Tour interieuradvies dagen welke inmiddels ruim 3000 keer op locatie zijn georganiseerd.

Voor wie?
Creatieve mensen die in een woonwinkel werken en op een snelle manier een 3dimensionaal ontwerp willen kunnen maken met de topmerken welke binnen de Inspiration Tour vertegenwoordigd zijn in het achterhoofd. De snelle schets zorgt ervoor dat de producten ook daadwerkelijk worden verkocht.

LOCATIE, KOSTEN EN ANDERE MOGELIJKHEDEN

Er zijn 3 mogelijkheden om de tekencursus te volgen:

1. Nieuw en op dit moment het meest gekozen!

Je volgt de cursus samen met één of meerdere collega’s, de data waarop de cursus interieur tekenen gegeven wordt kan je samen bepalen en wordt op alle dagen van de week gegeven. We komen op de afgesproken data naar de desbetreffende winkel toe.

De kosten op basis van minimaal 2 personen zijn €.595,00 excl. btw per persoon. De reiskosten binnen Nederland zijn gratis.

2. Je stelt zelf een groep van 8 personen samen met collega ondernemers die ook in de woonbranche actief zijn, de data waarop de cursus interieur tekenen gegeven wordt kan je zelf bepalen en we komen in overleg naar de locatie toe.

De kosten op basis van een groep van 8 personen zijn €.495,00 excl. btw per persoon.
De reiskosten binnen Nederland zijn gratis.

In beide gevallen bestaat de groepsgrootte uit maximaal 8 personen.

3. Volg de cursus interieur tekenen individueel via Skype of teams. Deze vorm bestaat uit 3 lessen van 2 uur. Hierbinnen zijn alle tijden mogelijk en heb je 1 op 1 contact met je tekentrainer. Je kan starten wanneer je maar wilt!

De kosten voor de tekencursus via Skype zijn €.695,00 excl. btw per persoon. De prijzen van alle cursussen zijn incl. set basis materialen en hand-out.