Faber

Fire by Faber

Faber is een gevestigde naam op het gebied van gashaarden en elektrische kachels. Maar ook een stoere houtkachel of een buitenhaard. Het is allemaal mogelijk! Wij maken uw wensen om te genieten van vuur waar. Wat uw keuze ook is, wat uw wensen ook zijn, met een Faber haalt u kwaliteit en sfeer in huis. Wat te denken van uw werkomgeving, appartement of vakantiewoning.
Onze passie gaat het vuur voorbij! Samen genieten van sfeer, gezelligheid en warmte rondom het vuur. Daar gaat het om. Samen kunnen genieten van quality-time. Tijd voor de familie, vrienden en elkaar. Een plek om te praten, te luisteren en te genieten van verhalen. Nieuwe energie en idee├źn opdoen. Met het brede en diepe assortiment kunnen wij gerust stellen, dat in iedere leefomgeving een Faber past. Dus ook voor u is er een passende haard. Faber is niet voor niets een gerenommeerde naam in Europa op het gebied van haarden en kachels.

Kijk voor meer informatie op www.faberfires.com

Gert Jan Roelofs Faber

Bij het vuur komen de verhalen
Samen bij het vuur, behaaglijk, vertrouwd. Een goed glas wijn, fijne muziek, de warmte van je Faber haard. Genieten van het flikkerende licht van dansende vlammen. Als vanzelf komen de verhalen.
Het delen van de gebeurtenissen van de dag, de ontwikkelingen op het werk, de laatste nieuwtjes van familie en vrienden. Maar ook de verhalen vanuit je verleden en je grote dromen voor de toekomst. Waar komt dat beter uit dan bij de brandende haard? Daar beleef je de mooiste momenten en neem je de tijd voor elkaar. Daar deel je je verhalen; vol passie, vol vuur!
There is so much to tell.

 

Gert Jan Roelofs
BU Manager EU Flame
Faber en Dimplex