Interieur workshop

Onderstaand vind je verschillende interieur ontwerp styleguides welke je inspiratie geven binnen de verschillende ruimtes. Tijdens de interieur adviesdagen en het interieuradvies aan huis ontvang je een styleguide op maat.

DE TRENDWORK
DE TRENDWORK shop

De trendworkshop van de Inspiration Tour is een uitgebreide workshop waarbij de focus ligt op de nieuwste trends van de partnermerken die binnen de Inspiration Tour vertegenwoordigd zijn. Tijdens een uitgebreide presentatie doorlopen we de nieuwste trends op het gebied van kleur, raamdecoratie en vloeren. Ook komen de meest innovatieve Nederlandse ontwerpers en trendwatchers aan bod en gaan we dieper in op wat zij binnen deze trends ontwikkelen, hoe een nieuw interieur product tot stand komt en welke materialen er gebruikt worden.

WOONPASPOORT
WOONPASPOORT

Tot slot wordt er met elkaar een uitgebreid woonpaspoort gemaakt welke aansluit bij de wensen van de deelnemer. In tegenstelling tot de adviesdag is de workshop een groepsvariant waar maximaal 8 deelnemers aan kunnen deelnemen. De trendworkshop wordt van 13.30 tot 17.00 uur op locatie gegeven.

Zeer verrassend. Iets wat je zelf niet kan bedenken wordt gevisualiseerd.

Geadviseerd bij De Korte Woonsfeer Laren

- Anje Dragt Laren