070 - 3620615
Aanmelden

Solidfloor

Houten vloeren van Solidfloor kenmerken zich door een duurzame kwaliteit.

Solidfloor is het houten vloeren merk van de Fetim Group, op 1 oktober 1919 begonnen als ‘Fijnhouthandel Haarlem’ legt oprichter F.J. Beerkens zich toe op de import van hardhout.

Dankzij het exclusieve importrecht van Cawitt-triplex, waarmee destijds alle Fokker vliegtuigen werden gebouwd, weet het bedrijf in de beginjaren al snel te groeien.

Inmiddels is het bedrijf doorgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in producten voor woningverbetering en produceert vandaag de dag raamdecoratie, wanddecoratie, kast systemen, vloeren, sanitair, technisch sanitair en bouwmaterialen.

Al bijna een eeuw werken wij toegewijd en met passie aan het verbeteren van woningen.

Toegewijd en met passie werken wij al bijna een eeuw aan het verbeteren van woningen, aan het ontwikkelen van innovatieve producten met als doel onze diverse klanten te bedienen

met de beste producten en diensten te leveren zodat mensen gelukkig zijn in hun leefomgeving

Een mooie houten vloer vindt zijn oorsprong aan de tekentafel. En in ons geval, zelfs nog een stap daarvoor.

Het begint bij wat we om ons heen zien, in de stad, in de mode en in design. Maar onze grootste inspiratiebron is de kleur en de natuur. Het verfrissende licht, het mysterieuze donker, de aardse grijzen, het diepe zwart of het heldere wit. Het is verbazingwekkend wat het kan doen in combinatie met diverse interieurstijlen.

We signaleren, analyseren en leggen verbanden. Door goed te kijken en te luisteren bepalen we jaarlijks hoe de Solidfloor collectie wordt opgebouwd.

Hierbij volgen we de trend en zetten we de trend.  Het is een creatief proces van schetsen, ontdekken en zien.

Het creatieve team van Solidfloor ziet en begrijpt waar de consument behoefte aan heeft en weet dit door te vertalen naar stijlvol en vernieuwend design wat past in het interieur van vandaag.

Rene van Os Solidfloor

Solidfloor al jarenlang een toonaangevende Europese leverancier van hoogwaardige houten vloeren en bijpassende accessoires.

Met haar uitgebreide gamma aan duurzame houten vloeren biedt Solidfloor interieuroplossingen voor elke smaak, stijl en elke wens.

Houten vloeren van Solidfloor kenmerken zich door een duurzame kwaliteit.

Niet voor niets geeft Solidfloor 25 jaar garantie op haar producten en is het actief in meer dan 30 Europese landen.

René van Os
Market Manager Solidfloor Flooring
Fetim Group

Heb je een vraag?

Neem contact op met een interieurarchitect of topstylist van Inspiration Tour

maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur