Vastgoed advies

Vastgoed advies
VastgoedAdvies

Inspiration Tour biedt interieuradvies aan vastgoed ontwikkelingen. Het zijn enerverende tijden voor bedrijven, waarbij technologische innovaties de een en de ander in een bizar tempo opvolgen. Wanneer je op zoek bent naar een interieurarchitect die deze ontwikkelingen snel in kaart kan brengen en interieuradvies kan geven binnen vastgoed plannen we graag een afspraak met je in. Onze interieurarchitecten weten als geen ander wat er tegenwoordig van een goed interieurontwerp wordt verwacht. Er worden andere eisen gesteld aan het interieur binnen een bedrijf, mensen hoeven niet altijd meer op kantoor aanwezig te zijn om goed te kunnen werken. Is het dan nog wel nodig dat iedereen een eigen kamer of werkplek heeft, welke innovatieve mogelijkheden zijn er.

Vaak is een vastgoedstylist al voldoende om voor het bedrijf een mooi en inspirerend interieurontwerp te bedenken. We zijn bekend met het nieuwe werken van nu. Mensen willen graag aan de slag in een omgeving die ze inspireert en huiselijk aanvoelt. Op een werkplek die toegankelijk en flexibel is en waar ze inspiratie vinden om productief te zijn. Het interieuradvies voor vastgoed van de Inspiration Tour speelt daar goed op in, duurzaamheid en voldoende groenvoorzieningen spelen een belangrijke rol.

Wil je weten wat de Inspiration Tour kan betekenen bij het ontwikkelen van een nieuw interieurontwerp voor vastgoed?

In een rustige sfeer werd een goed beeld geschetst van een aantal mogelijkheden, inclusief voorbeelden. Fijn om het pakket mee te krijgen, zodat je thuis in de eigen omgeving het geheel nog eens kan bekijken. Heel leuke ervaring!

Geadviseerd bij Van der Laan Stoffeerders

- Maniek Boon Assendelft

Zeer verrassend. Iets wat je zelf niet kan bedenken wordt gevisualiseerd.

Geadviseerd bij De Korte Woonsfeer Laren

- Anje Dragt Laren

Het is bijzonder inspirerend, de topstylist kijkt heel anders naar de ruimte.
Zij kan dat goed visualiseren middels een 3D tekening en het leuke is dat je deze ook meekrijgt met wat stalen zodat je er thuis op voort kan borduren.

Geadviseerd bij Berg & Berg Driebergen

- Yvonne Poot Driebergen