Hotel interieuradvies

Hotel interieuradvies
HotelAdvies

Binnen onze totaalconcepten voor hotelinrichting kijken we verder dan alleen het interieur en het ontwerp. We bedenken interieurconcepten die van top tot teen kloppen, van de merkbeleving van de gasten, tot aan een betere werkomgeving voor de werknemers en het hotelmanagement. Een goed op elkaar afgestemd interieur bepaald natuurlijk de sfeer die door gasten worden ervaren, maar dat is het niet alleen een goede routing en betere functionaliteit kunnen kosten besparend werken. Nu horen wij je denken dat heeft toch niet met een interieurontwerp te maken? Wij vinden van wel, door ruimtes zo effici├źnt mogelijk in te richten laten we zien hoe een en ander kan samensmelten. Een interieurontwerp dat past bij het merk, de uitstraling en waar de gasten zich thuis voelen.

Interieurconcepten die onderscheidend zijn en waarbij alles klopt, van de kleuren, styling, meubelen, de verlichting, geur en de uitstraling van het personeel.

In een rustige sfeer werd een goed beeld geschetst van een aantal mogelijkheden, inclusief voorbeelden. Fijn om het pakket mee te krijgen, zodat je thuis in de eigen omgeving het geheel nog eens kan bekijken. Heel leuke ervaring!

Geadviseerd bij Van der Laan Stoffeerders

- Maniek Boon Assendelft

Zeer verrassend. Iets wat je zelf niet kan bedenken wordt gevisualiseerd.

Geadviseerd bij De Korte Woonsfeer Laren

- Anje Dragt Laren

Het is bijzonder inspirerend, de topstylist kijkt heel anders naar de ruimte.
Zij kan dat goed visualiseren middels een 3D tekening en het leuke is dat je deze ook meekrijgt met wat stalen zodat je er thuis op voort kan borduren.

Geadviseerd bij Berg & Berg Driebergen

- Yvonne Poot Driebergen