Vloeradvies

VloerAdvies

De juiste vloer bepaald voor een groot deel de sfeer in huis, belangrijk om daar een juiste keuze in te maken. Welke keuze sluit het best aan bij je wensen, wil je hout, pvc, tegels of een gietvloer? Er zijn zo waanzinnig veel verschillende mogelijkheden dat het vaak lastig is om door de bomen het bos nog te zien. In je zoektocht naar een nieuwe vloer helpen onze interieurstylisten met het type, patroon, de afwerking en uiteraard de kleur. Een pvc vloer is met zijn verschillende dessins niet van echt te onderscheiden, zeer comfortabel, geluiddempend en zeer makkelijk in onderhoud. Kortom welke keuze het ook wordt we maken een afspraak op maat en verwijzen je door naar de woonspecialist welke de vloer voor je offreert en zorgt dat deze perfect wordt gelegd.

Prijzen vanaf €295,00 excl. btw en incl. reiskosten voor een interieuradvies aan huis

Omdat niet iedere vraag en situatie hetzelfde is maken we een offerte op maat. Vul je gegevens in en maak een telefonische afspraak, dan kunnen we het juiste pakket met elkaar bespreken.

Vloeradvies

In een rustige sfeer werd een goed beeld geschetst van een aantal mogelijkheden, inclusief voorbeelden. Fijn om het pakket mee te krijgen, zodat je thuis in de eigen omgeving het geheel nog eens kan bekijken. Heel leuke ervaring!

Geadviseerd bij Van der Laan Stoffeerders

- Maniek Boon Assendelft

Zeer verrassend. Iets wat je zelf niet kan bedenken wordt gevisualiseerd.

Geadviseerd bij De Korte Woonsfeer Laren

- Anje Dragt Laren

Het is bijzonder inspirerend, de topstylist kijkt heel anders naar de ruimte.
Zij kan dat goed visualiseren middels een 3D tekening en het leuke is dat je deze ook meekrijgt met wat stalen zodat je er thuis op voort kan borduren.

Geadviseerd bij Berg & Berg Driebergen

- Yvonne Poot Driebergen