Kleuradvies

KleurAdvies

Het bepalen van de juiste kleuren in huis kan best lastig zijn. Je wilt natuurlijk rekening houden met het interieur, en de juiste sfeer creëren. Hoe kies je de beste kleurgroepen, komt alles uit een warme lijn of durf je het aan om ook koude kleuren te gebruiken. Je wilt immers dat het een geheel wordt. De kleurstylisten van de Inspiration Tour kunnen je daarbij helpen en geven je een aantal tips.

Om je keuze voor een kleur makkelijker te maken, kun je allereerst bedenken of je voor warme of koude kleuren wilt gaan. Bij het kiezen is het belangrijk wat voor functie de kamer heeft. Is het een “actieve” ruimte, zoals de gang of keuken of wil je een ruimte waar je juist rust wilt uitstralen, zoals de slaapkamer. Welke kleurgroep je ook kiest een accentkleur maakt het spannend. Deze kleur zal het middelpunt zijn en kan je binnen verschillende ruimtes en plekken naar voren komen laten komen zodat er één geheel ontstaat.

Prijzen vanaf €.295,00 excl. btw en incl. reiskosten voor een kleuradvies aan huis.

Omdat niet iedere vraag en situatie hetzelfde is maken we een offerte op maat. Vul je gegevens in en maak een telefonische afspraak, dan kunnen we het juiste pakket met elkaar bespreken.

Kleuradvies

In een rustige sfeer werd een goed beeld geschetst van een aantal mogelijkheden, inclusief voorbeelden. Fijn om het pakket mee te krijgen, zodat je thuis in de eigen omgeving het geheel nog eens kan bekijken. Heel leuke ervaring!

Geadviseerd bij Van der Laan Stoffeerders

- Maniek Boon Assendelft

Zeer verrassend. Iets wat je zelf niet kan bedenken wordt gevisualiseerd.

Geadviseerd bij De Korte Woonsfeer Laren

- Anje Dragt Laren

Het is bijzonder inspirerend, de topstylist kijkt heel anders naar de ruimte.
Zij kan dat goed visualiseren middels een 3D tekening en het leuke is dat je deze ook meekrijgt met wat stalen zodat je er thuis op voort kan borduren.

Geadviseerd bij Berg & Berg Driebergen

- Yvonne Poot Driebergen