Zorg advies

Zorg advies
ZorgAdvies

Inspiration Tour zet zich al lange tijd in om zorgomgevingen toegankelijk te maken. Het is voor ons dan ook belangrijk dat mensen die om wat voor reden dan ook niet meer thuis kunnen wonen, een fijne woonomgeving te bieden waarbij ze het gevoel krijgen thuis te zijn. We verrassen de bewoner, het bezoek en het personeel welke in de zorg werkt met een uniek interieurontwerp, waarbij een huiselijke sfeer en comfort voorop staan. 

Als zorgaanbieder kan je erop vertrouwen dat wij de verbinding maken tussen de bewoners en de ruimte. We voorzien het huis graag van een unieke beleving passend bij de doelgroep en stijl van de zorginstelling. Bij interieurs in de zorg draait het steeds meer om sfeer en een huiselijk gevoel, ook dient het meubilair praktisch, sterk en functioneel te zijn. Hierbij zijn aspecten als het goed kunnen  reinigen, duurzaamheid, comfort en veiligheid van essentieel belang. We kunnen het complete interieurontwerp maken maar kunnen ook kijken of een restyling met bestaande items haalbaar is. De merken welke binnen de Inspiration Tour vertegenwoordigd zijn bieden een groot pallet aan meubelen, brandvertragende stoffen, wand- en vloerafwerkingen, verlichting en styling producten.

Wil je weten wat de Inspiration Tour kan betekenen bij het ontwikkelen van een nieuw interieurconcept voor de zorg?

In een rustige sfeer werd een goed beeld geschetst van een aantal mogelijkheden, inclusief voorbeelden. Fijn om het pakket mee te krijgen, zodat je thuis in de eigen omgeving het geheel nog eens kan bekijken. Heel leuke ervaring!

Geadviseerd bij Van der Laan Stoffeerders

- Maniek Boon Assendelft

Zeer verrassend. Iets wat je zelf niet kan bedenken wordt gevisualiseerd.

Geadviseerd bij De Korte Woonsfeer Laren

- Anje Dragt Laren

Het is bijzonder inspirerend, de topstylist kijkt heel anders naar de ruimte.
Zij kan dat goed visualiseren middels een 3D tekening en het leuke is dat je deze ook meekrijgt met wat stalen zodat je er thuis op voort kan borduren.

Geadviseerd bij Berg & Berg Driebergen

- Yvonne Poot Driebergen