Miele

Laat u inspireren in één van de 3 Miele Experience Centers

Het Miele Experience Center in Vianen is dé plek waar u geïnspireerd wordt op het gebied van Miele-keukenapparatuur. Met maar liefst 3.000 M2 kunt u kennis maken met de nieuwste innovaties, het totale assortiment zien, beleven, ervaren én uitproberen. In het Experience Center hebben we ook een Culinairy Institute waar u kunt koken, en stoomtheaters waar we regelmatig kookdemonstraties organiseren.  Ons team aan adviseurs, chefs en specialisten staan voor u klaar!

Ook bieden Amsterdam of Leidschendam, op deze locatie vind je een zorgvuldig gekozen selectie van de verschillende producten van Miele. Laat je inspireren in het nieuwste Miele concept,  gelegen in het mooiste winkelcentrum van Nederland. 

U bent van harte welkom!

Advies op maat

In het Experience Center staan onze adviseurs altijd voor u klaar om vrijblijvend het beste advies te geven. Of u zich nu aan het oriënteren bent voor een heel nieuwe keuken of een specifiek nieuw keukenapparaat.

Kookdemonstratie

Twijfelt u nog tussen twee apparaten? Dan kunt u zich aanmelden voor een gratis kookdemonstratie in ons stoomtheater. Daar krijgt u van alles te horen over onze apparaten en de voordelen, en laat een kok u proeven van de gerechten die in die oven bereid zijn. Leuk om te combineren met een advies op maat gesprek! Via www.miele.nl/kookdemonstratie kunt u een afspraak maken.

Anke van baken Miele

De keuken is een steeds belangrijker onderdeel van het interieur geworden. Daarom is het verstandig je goed te laten adviseren. Zeker ook op het gebied van inbouwapparaten, aangezien je daar dagelijks mee te maken hebt. Miele toont in het Experience Center te Vianen en Amsterdam dan ook een breed assortiment inbouwapparaten, geschikt voor  elke woonsituatie en budget. In combinatie met Inspiration Tour ontstaat een perfect op elkaar afgestemd interieur, waar u jarenlang van kunt genieten.

 

Anke van Bakel
Trademarketing
Miele