Jouw inspiratie

De Inspiration Tour is er voor iedereen! De interieur advies dagen zijn regelmatig op locatie te vinden binnen verschillende speciaalzaken en showrooms op het gebied van wonen, keukens, haarden, deuren, bedden, badkamer, verlichting en meubelen. Binnen deze locaties onvang je een ontwerpplan op maat.


  Kleur advies nodig?

  Ben je direct of indirect betrokken binnen de woonbranche, heb je een passie voor interieur of is een innovatief concept echt nodig? Verras dan je relaties met de wooninspiratie van topstylisten en interieurarchitecten. Met de Inspiration Tour bij je op locatie ervaren je relaties een unieke service waarmee je je in de kijker speelt. Ben je direct of indirect betrokken binnen de woonbranche, heb je een passie voor interieur of is een innovatief concept echt nodig? Verras dan je relaties met de wooninspiratie van topstylisten en interieurarchitecten. Met de Inspiration Tour bij je op locatie ervaren je relaties een unieke service waarmee je je in de kijker speelt.

  In een rustige sfeer werd een goed beeld geschetst van een aantal mogelijkheden, inclusief voorbeelden. Fijn om het pakket mee te krijgen, zodat je thuis in de eigen omgeving het geheel nog eens kan bekijken. Heel leuke ervaring!

  Geadviseerd bij Van der Laan Stoffeerders

  - Maniek Boon Assendelft

  Zeer verrassend. Iets wat je zelf niet kan bedenken wordt gevisualiseerd.

  Geadviseerd bij De Korte Woonsfeer Laren

  - Anje Dragt Laren

  Het is bijzonder inspirerend, de topstylist kijkt heel anders naar de ruimte.
  Zij kan dat goed visualiseren middels een 3D tekening en het leuke is dat je deze ook meekrijgt met wat stalen zodat je er thuis op voort kan borduren.

  Geadviseerd bij Berg & Berg Driebergen

  - Yvonne Poot Driebergen