Velux

Brengt daglicht tot leven!

Al 75 jaar creëert de VELUX Groep wereldwijd een betere leefomgeving voor mensen door te zorgen voor daglicht en frisse lucht door het dak. Vandaag de dag bieden wij een breed scala aan producten en oplossingen die bijdragen aan de kwaliteit van leven voor mensen die wonen en werken in gebouwen en voor kinderen die leren op school. Ons productprogramma biedt daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, zoals dakramen, lichtkoepels en modulaire lichtstraten. Daarnaast bestaat ons assortiment uit vele verschillende typen raamdecoratie, zonwering, rolluiken, installatieoplossingen en intelligente bedieningssystemen.

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden van VELUX daglichtoplossingen? Bezoek dan ons Daglicht Advies Centrum in De Meern. Hier kunt u terecht voor inspiratie, advies en een vrijblijvende offerte van één van onze professionele aannemers of montagebedrijven.

U kunt hiervoor een afspraak maken, maar u bent ook van harte welkom om gewoon eens bij ons binnen te lopen.

Guido Jager Velux

Al 75 jaar is de VELUX Groep de expert op het gebied van het creëren van een betere leefomgeving voor mensen door te zorgen voor daglicht en frisse lucht door het dak. Maar het verbouwen, renoveren of restylen van je woning doe je niet iedere dag. Daarom is het verstandig je hierbij goed te laten adviseren.

De Inspiration Tour zet de VELUX daglichtoplossingen en raamdecoratie in als compleet onderdeel van het interieur zoals dat past bij jouw eigen stijl en interieurwensen. Wij werken daarom met veel plezier samen om voor u de lichtste en mooiste inrichting te verzorgen!

Guido Jager
Marketing
VELUX Nederland