Verfmerk

VerfmerkAdvies

Binnen interieuradvies dagen van de Inspiration Tour geven we al jaren kleuradviezen op maat, kleur is immers het vertrekpunt binnen het interieur. Tijdens het geven van kleuradvies op locatie blijkt het bepalen van de juiste kleur voor de consument een lastige opgave, we ondersteunen, denken out of the box en geven tips over de verschillende toepassingen. De ontelbare positieve reacties werken aanstekelijk, dit heeft ons vertrouwen gegeven om samen met Caparol een kleurenpallet samen te stellen welke speciaal ontwikkeld is voor de Inspiration Tour en de naam Inspiration Colour heeft gekregen.

150 unieke kleuren welke op basis van de ruim 15.000 geadviseerde consumenten zijn uitgekozen vormen een pallet van warme en uitgesproken kleuren. De samenstelling is duurzaam en afwasbaar met een matte uitstraling. te bestellen bij alle woonretailers in het land welke regelmatig interieuradvies dagen organiseren.

Verfmerk

In een rustige sfeer werd een goed beeld geschetst van een aantal mogelijkheden, inclusief voorbeelden. Fijn om het pakket mee te krijgen, zodat je thuis in de eigen omgeving het geheel nog eens kan bekijken. Heel leuke ervaring!

Geadviseerd bij Van der Laan Stoffeerders

- Maniek Boon Assendelft

Zeer verrassend. Iets wat je zelf niet kan bedenken wordt gevisualiseerd.

Geadviseerd bij De Korte Woonsfeer Laren

- Anje Dragt Laren

Het is bijzonder inspirerend, de topstylist kijkt heel anders naar de ruimte.
Zij kan dat goed visualiseren middels een 3D tekening en het leuke is dat je deze ook meekrijgt met wat stalen zodat je er thuis op voort kan borduren.

Geadviseerd bij Berg & Berg Driebergen

- Yvonne Poot Driebergen