Tekencursus

TekenAdvies

Maak snelle 3D interieur tekeningen die verkopen.

In deze intensieve cursus interieur tekenen zal je deelnemen aan een uitdagende, creatieve ervaring die enerzijds een flinke inspanning en discipline van je vergt en anderzijds grote voldoening oplevert. Je leert immers interieur tekenen zoals wij dat doen tijdens de Inspiration Tour interieuradvies dagen welke inmiddels ruim 2500 keer op locatie zijn georganiseerd.

Voor wie?
Creatieve mensen die in een woonwinkel werken of het interieur vak willen leren en op een snelle manier een 3dimensionaal ontwerp willen kunnen maken met de topmerken welke binnen de Inspiration Tour vertegenwoordigd zijn in het achterhoofd. De snelle schets zorgt ervoor dat de producten ook daadwerkelijk worden verkocht.

Tekencursus

In een rustige sfeer werd een goed beeld geschetst van een aantal mogelijkheden, inclusief voorbeelden. Fijn om het pakket mee te krijgen, zodat je thuis in de eigen omgeving het geheel nog eens kan bekijken. Heel leuke ervaring!

Geadviseerd bij Van der Laan Stoffeerders

- Maniek Boon Assendelft

Zeer verrassend. Iets wat je zelf niet kan bedenken wordt gevisualiseerd.

Geadviseerd bij De Korte Woonsfeer Laren

- Anje Dragt Laren

Het is bijzonder inspirerend, de topstylist kijkt heel anders naar de ruimte.
Zij kan dat goed visualiseren middels een 3D tekening en het leuke is dat je deze ook meekrijgt met wat stalen zodat je er thuis op voort kan borduren.

Geadviseerd bij Berg & Berg Driebergen

- Yvonne Poot Driebergen