Inspiration Tour

De Inspiration Tour is er voor iedereen! De interieuradvies dagen zijn regelmatig op een locatie door heel Nederland te vinden binnen verschillende speciaalzaken en showrooms op het gebied van wonen, keukens, haarden, deuren, bedden, badkamer, verlichting en meubelen. Binnen deze locaties ontvang je een ontwerpplan op maat.

INSPIRATION impressies
Inspireren dat is wat we doen bij de Inspiration Tour, met behulp van styleguides, woonstijlen en video’s laten we zien hoe je een interieur krijgt welke bij je past.
STYLEGUIDES IMPRESSIE
De styleguides van de Inspiration Tour helpen je op weg bij het maken van de juiste keuze. Je ontvangt zoveel inspiratie dat je weer verder kunt gaan.
Woonstijlen
Tijdens de interieur adviesdagen wordt je door middel van diverse woonstijlen op weg geholpen. De woonstijlen geven je inspiratie over kleur en materiaalgebruik zodat deze goed bij elkaar passen.
Interieuradvies video's
De interieuradvies video’s laten je binnen verschillende stappen zien hoe we tot een interieurplan komen. Tijdens de interieuradvies dagen op locatie zal je dit live ondervinden en raak je geïnspireerd.
Team Professionals

Lieneke
Linda
Ingrid
Nieuws Nieuws

Test artikel
Dit zijn de raamdecoratie trends van dit najaar
Zo houd jij je hoofd én thuiskantoor koel

In een rustige sfeer werd een goed beeld geschetst van een aantal mogelijkheden, inclusief voorbeelden. Fijn om het pakket mee te krijgen, zodat je thuis in de eigen omgeving het geheel nog eens kan bekijken. Heel leuke ervaring!

Geadviseerd bij Van der Laan Stoffeerders

- Maniek Boon Assendelft

Zeer verrassend. Iets wat je zelf niet kan bedenken wordt gevisualiseerd.

Geadviseerd bij De Korte Woonsfeer Laren

- Anje Dragt Laren
Vacatures Proffesionals gezocht
Creatieve Stagiaire

Ben je fan van de Inspiration Tour en lijkt het je leuk om binnen onze studio je stage te lopen, binnen ons team zijn we regelmatig op zoek naar leuke enthousiaste stagiaires.

Wat
Stageplek bij Inspiration Tour

Wanneer
Op maandag t/m donderdag, eventueel ‘s

Vacature interieurstylist Freelance

Inspiration Tour is het grootste en meest inspirerende interieur platform van Nederland waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Met een team interieurstylisten, ontwerpers en interieurarchitecten toeren we door het hele land en organiseren we interieuradvies dagen op maat bij woon retailers, keukenspeciaalzaken, makelaars, projectontwikkelaars en showrooms van

Vacature interieurarchitect Freelance

Inspiration Tour is het grootste en meest inspirerende interieur platform van Nederland waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Met een team van interieurarchitecten, ontwerpers en topstylisten toeren we door het hele land en organiseren we interieuradvies dagen op maat bij woon retailers, keukenspeciaalzaken, makelaars, projectontwikkelaars en showrooms

Vacature keukenarchitect Freelance

Inspiration Tour is het grootste en meest inspirerende interieur platform van Nederland waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Met een team van  interieurarchitecten, ontwerpers en topstylisten toeren we door het hele land en organiseren we interieuradvies dagen op maat bij woon retailers, keukenspeciaalzaken, makelaars, projectontwikkelaars en showrooms

INSPIRATION TOUR SERVICE AAN HUIS
INSPIRATION TOUR SERVICE AAN HUIS

Wanneer het je niet lukt om naar één van de locaties te komen biedt de Inspiration Tour de nieuwe service “interieuradvies aan huis”

VOOR DE WOONRETAILER
VOOR DE WOONRETAILER

Ben je direct of indirect betrokken binnen de woonbranche, heb je een passie voor interieur of is een innovatief concept echt nodig? Verras dan je relaties met de wooninspiratie van topstylisten en interieurarchitecten. Met de Inspiration Tour bij je op locatie ervaren je relaties een unieke service waarmee je je in de kijker speelt.