Van Wanrooij Warenhuys

Op zoek naar een nieuwe keuken, of vloer?
Daar komt heel wat bij kijken! Online ori├źnteren, rondkijken en keuzes makenÔÇŽ Voel je welkom om inspiratie op te doen in onze unieke, innovatieve belevingsshowroom. Direct langs de A2, bij afslag 16, vind je 4.500 m┬▓ aan inspiratie en beleving!

Jouw stijl

In ons Warenhuys vind je verschillende merken met oneindig veel stijlen. Welke past bij jou? Om je te helpen kiezen hebben we vier stijlhuizen ingericht: puur, modern, trendy en klassiek. Kies je liever vanuit een materiaaltype, zoals marmer, beton, hout of mozaïek? Dan is onze splinternieuwe inspiratieverdieping iets voor jou. Uiteraard staan onze enthousiaste gastvrouwen en adviseurs klaar om al je vragen te beantwoorden.

Wensen komen tot leven

Samen met hen en onze innovatieve tools, komen je wensen tot leven. Ontwerp bijvoorbeeld virtueel een Huyscollectie-keuken met de Touch Reality-tafel. Of kom met de VR-tool midden in je nieuwe keuken of badkamer te staan. In de paskamer test je je beoogde keukenopstelling op ware grootte en in onze kookstudio zie je meteen hoe je de apparatuur kunt gaan gebruiken. Genoeg te doen!

Voel je welkom!

Binnenlopen voor inspiratie kan altijd. Bekijk ook onze speciale inspiratiedagen of festivals. Wil je samen met een adviseur dieper in het ontwerp en de mogelijkheden duiken? Dan is het handig om even een afspraak te plannen via 0418-556666.

Van Wanrooij Warenhuys
Waardenburg
Regterweistraat 5
4181CE Waardenburg

0418 - 556666

info@vanwanrooij-warenhuys.nl