De Buitenkans Rotterdam

Aan de noordelijke entree van het onlangs gereconstrueerde Park de Twee Heuvels. De woonclusters zijn door hun landschappelijke setting en inpassing onlosmakelijk verbonden met het omliggende parklandschap. Door in het glooiende landschap het wonen met de geïntegreerde terrassen verhoogd aan te brengen “spoelt” het landschap rondom de woningen. De “zwevende” terrassen komen mooi los van het park en bieden een weids uitzicht en een hoog gevoel van privacy en veiligheid.

WONINGEN
De Buitenkans voorziet in 12 drie-onder-een-dak woningen en 20 twee-onder-een-dak woningen met een krachtige, sculpturale uitstraling. De woningen vormen samen een hechte eenheid met veel interessante nuanceverschillen. Zo worden verschillende woningtypen gecombineerd van circa 145m2 in het hogere segment en circa 170m2 in het topsegment in alzijdige volumes.

Nieuwbouw

Impressies

EEN SPANNENDE EN FANTASTISCHE TIJD, MITS JE DE JUISTE KEUZES MAAKT.

 

Wij begrijpen het als geen ander dat het kopen of huren van een nieuwbouw woning een hele spannende tijd voor je is. Er komen veel vragen op je af en er moeten veel keuzes worden gemaakt zoals de juiste indeling, waar komen de lichtpunten, wel of geen uitbouw, welke keuken past het best en het juiste kleurenplan voor de schilder. Ook is het belangrijk om je van te voren te verdiepen in welke sfeer het huis moet gaan uitstralen, je legt dan ook je woondroom in onze handen. We beseffen dat dat een hele stap is, maar we doen er dan ook alles aan om het vinden van de juiste keuzes binnen het  nieuwbouwproject zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Onze ruime ervaring en expertise zetten wij dan ook voor de volle 100% in. Laat ons je helpen met het maken van de juiste keuzes en boek het interieuradvies op maat.

Interieuradvies nodig?
Aanmelden

Zeer verrassend. Iets wat je zelf niet kan bedenken wordt gevisualiseerd.

Geadviseerd bij De Korte Woonsfeer Laren

- Anje Dragt Laren

In een rustige sfeer werd een goed beeld geschetst van een aantal mogelijkheden, inclusief voorbeelden. Fijn om het pakket mee te krijgen, zodat je thuis in de eigen omgeving het geheel nog eens kan bekijken. Heel leuke ervaring!

Geadviseerd bij Van der Laan Stoffeerders

- Maniek Boon Assendelft